раздори как да видите кой е преместил някого


Отговор 1:

Както вече споменахме, ако помолите човек А да ви бъде приятел и чакате отговор, проверете профила му. Ако показва „добавяне на приятел“, те са го изтрили. Имах някой, когото познавам сравнително добре и който не прие молбата ми. Бяхме се срещали няколко пъти, имахме споделен интерес и дори му позволявах да паркира колата си на моето шофиране, когато отиваше на летището. Не беше като непознати. Изпратих заявка отново, мислейки, че може да я е изтрил по погрешка и проверих няколко дни по-късно, профилът му показваше „добавяне на приятел“. Опитах трети път - същото нещо. Достатъчно е да се каже, че този човек вече е блокиран. Не е вероятно да се натъкна на него скоро, когато последно чух, че се е преместил в САЩ и вече нямаме споделен интерес. Майната му.


Отговор 2:

Ще започна този отговор по същия начин, по който започвам да отговарям на много от въпросите, които получавам за FB. Освен ако нямате достъп до FB акаунта на въпросното лице, не можете. Ако искате да видите дали някой е изтрил заявка за приятелство от вашия собствен акаунт във FB, винаги можете да проверите дневника на активността си. Но ако някой има достъп до вашия акаунт, той също има достъп до вашия дневник на активността и вие също можете да изберете какво искате да изтриете от там. Много хора забравят всичко за дневника на активността, така че си струва да проверите ... ако смятате, че някой е изтрил нещо от собствения ви акаунт. Като се има предвид това, всички тези неща също ще работят, ако имате някакъв достъп до чужд FB акаунт, разбира се. И все пак не бива да търсите в акаунтите на други хора и ако се чувствате така, сякаш трябва ... може би не сте с правилния човек. Това е само моето мнение. Както и да е, късмет!


Отговор 3:

Искам да отговоря на този въпрос, като се съобразявам с последната версия на приложението Facebook за Android.

Нещата са много лесни, ако и двамата (т.е. вие и другият желан човек) сте били приятели преди.

Ако те изтрият вашата заявка, няма да видите бутон „Добавяне на приятел“ в техния профил за 1 година. Можете да видите само бутон за следване или понякога само бутон „msg“ и „more“.

Все още обаче няма опция да разберете дали някой „неизвестен“ изтрива вашата заявка за приятелство от Android.

Facebook никога не уведомява другия човек за изтритата му заявка.


Отговор 4:

Ако някой изтрие заявката ви за приятелство, няма да можете да изпратите заявка за приятелство допълнително в продължение на 1 година.

откъде знаеш?

: - Отидете в профила на човека. Ако той / тя изтрие заявката ви, няма да видите опцията „Добавяне на приятел“ в неговия / нейния профил в продължение на една година. Но можете да можете да го предавате. (PM: - Лично съобщение)


Отговор 5:

Мисля, че в наши дни, когато дадена заявка е отхвърлена, бутонът „Добавяне на приятел“ става „Съобщение“, така че вече не можете да продължите да се опитвате да изпратите заявка.

Това беше досадно за мен, тъй като исках да се свържа отново с някого и бутонът Добавяне на приятел не се върна точно за една година от средата на 2018 г. до средата на 2019 г.

От друга страна човек, който постоянно се опитва да ми бъде приятел, вече не може да ме подслушва с молби за приятелство, освен веднъж годишно.


Отговор 6:

Facebook не ви уведомява, че някой е изтрил вашата заявка за приятелство. Но ако откриете този профил отново на страницата си в предложения или някой от списъка с приятели на вашия приятел и вече сте му изпратили заявка за приятелство и профилът показва Опцията „Добавяне на приятел“, така че означава, че той / тя е изтрил вашата заявка.


Отговор 7:

Ще се промени ли животът ви, ако не сте приятели с този, който изтрива заявките, сякаш са приятели, няма ли да имате техния телефонен номер


Отговор 8:

Вече няма да е там във Facebook, като ви казва кой ви е изпратил заявки за приятелство. Но на вашия имейл може да имате кой ви е изпратил заявки за приятелство


Отговор 9:

Вероятно защото лицето, от което го поискате, никога не отговаря. Понякога това може да се случи. Успех