как да блокирам хората на venmo -


Отговор 1:

Те не могат да изпращат или искат плащания до и от вас. Също така не се изпраща известие до потребител, което показва, че сте го блокирали. Това може да накара някои хора да повярват, че просто сте изтрили акаунта си. Ако искате да видите дали някой ви е блокирал, трябва да го направите от друг акаунт на Venmo. Има една улика, че сте блокирани. Погледнете под последния текст, който сте изпратили, преди да заподозрете, че сте блокиран, пише ли Доставено? Ако съобщението, което сте изпратили, не е доставено, тогава вие сте блокирани от потребителя.

Още един начин да разберете дали някой ви е бок е търсенето на потребителя от различен телефон / акаунт.

Ако акаунтът ви в venmo бъде изтрит, това гарантира, че няма да се показвате в мрежата на Venmo и следователно няма да може да се търси в приложението. И накрая, разбира се, други потребители няма да могат да изпращат или искат плащания от вас, тъй като вече не съществувате на платформата за приложения.


Отговор 2:

Най-бързият начин да се определи това е да се търси потребителят от друг телефон / акаунт. Това може да е общ приятел, семейство и т.н. очевидно, ако се появят, това означава, че сте били блокирани специално. Разбира се, това не е най-удобното / удобното нещо за правене, но реалността е, че няма начин да се знае, без да се използват външни ресурси и малко малко умения за социално инженерство.

Когато блокирате на Venmo, той гарантира, че потребителят няма да се появи във вашата мрежа Venmo и няма да може да ви търси в приложението (и обратно). Най-важното е, че другият потребител няма да може да изпраща или иска плащания от вас.

При анулиране / изтриване на вашия акаунт в Venmo Това гарантира, че няма да се показвате в мрежата на Venmo и следователно няма да може да се търси в приложението (и обратно). И накрая, разбира се, другите потребители няма да могат да изпращат или искат плащания от вас (тъй като вече не съществувате в платформата за приложения).