как да блокираме някого в нашето време


Отговор 1:

От моя собствен опит това означава, че въпросният човек ви е блокирал или изтрил, но не съм сигурен. Те също биха могли да изтрият или деактивират своя профил, но това не е вероятно.

От модератор на OKCupid:

„Когато някой изтрие или деактивира акаунта си, или блокира или скрие вашия профил, или бъде премахнат от сайта, тогава разговорът ви с него ще изчезне от входящата ви поща и профилът му вече няма да се показва на сайта.“

източник:

Разговорът изчезна за една нощ

Отговор 2:

Те или не ви сравняват, или са изтрили профила си.

Може би е бил измамник, за когото са съобщили.

Може би се дразнеха от цялото преживяване.

Може би са намерили някого (или там, в друго приложение, или в реалния живот).

Може би са променили мнението си за теб.

Изберете опцията, която ви кара да се чувствате най-добре.

Основното правило е: не се вманиачавайте върху профил. Не пропускайте да се срещнете с някого, преди да започнете да усещате изобщо нещо.


Отговор 3:

Ако разговорът все още е видим, но няма профил, свързан с веригата за съобщения, потребителят поне е спрял и вероятно е стигнал дотам, че да изтрие своя профил.

Ако разговорът вече не се вижда, потребителят ви е блокирал.


Отговор 4:

Това се случва през цялото време. Хората са срамежливи, или съжаляват, или са хванати, променят мнението си, наслаждават се онлайн, но не и реалността ... не го приемайте лично, въпреки че не е толкова лесно.


Отговор 5:

Тъй като са премахнали своя профил, те не са ви сравнени или са ви блокирали, или вие сте ги блокирали, или са били премахнати по някаква друга причина .. лагер и т.н.