как да изтрия акаунт в


Отговор 1:

Ако имате разговор с този човек, ще бъде лесно да го знаете. Ако този човек изтрие акаунта си, протекторът му ще изглежда празен и вече няма да виждате името му, тъй като ще бъде превърнат в нещо като потребител на Facebook. Но ако това е временно деактивиране, все пак ще виждате протектора им такъв, какъвто е, не можете да отидете до стената им, пак можете да ги маркирате на снимки и видеоклипове и т.н.