как да разбера дали сте блокирани на пара


Отговор 1:

Броят на вашите приятели намалява и този човек вече не е в списъка ви с приятели. Ако проверите профила и видите бутон за „Добавяне на приятел“, този човек ви е отменил.

Ако сте били блокирани, изобщо няма да можете да видите профила на човека. Неговите или нейните публикации в групи и коментари към вашата емисия също ще изчезнат. Също така няма да можете да се свържете с този човек в Messenger на FB.

Друг подобен сценарий се случва, когато някой деактивира своя акаунт. Този човек все още се показва във вашия списък с приятели, но миниатюрата е обща и когато щракнете върху връзката, изскачащ прозорец ви казва, че акаунтът е деактивиран.


Отговор 2:

Има начин, но той изисква известна работа и се прилага само от вашите приятели, които сте добавили за последните 5 години. Ако станете приятели във facebook, те изпращат съобщение във вашия месинджър, казвайки „Вече сте приятели с .. ..кажете здравей!“. Често пъти хората го крият в архива си. Отидете до вашите постижения (скрити) съобщения и погледнете и проверете всички тези съобщения „Вече сте приятели с ..“. След това ще разберете дали все още сте приятели или те ви откажат, когато на снимката им в съобщението пише „xx общи приятели“, а не „Вие сте приятели във facebook“.

Друго нещо е чрез имейл. Това също изисква известна работа. Не знам дали все още го правят, но Facebook изпращаше известия по имейл, ако сега сте приятели с някого. Отидете на имейла си и проверете тези съобщения. След това проверете техните профили. Тогава ще разберете дали все още сте приятели или те са ви разделили. Надявам се това да помогне.


Отговор 3:
Как можеш да разбереш дали някой не те е приял?

Има два начина:

  1. Вашият списък с приятели. Ако не можете да намерите човека в списъка си с приятели, или сте били неприятели или блокирани.
  2. Профилът на човека. Ако можете да осъществите достъп до потребителския профил на човека и ако видите бутона Добавяне на приятел, не сте били приятели. Ако изобщо не можете да осъществите достъп до профила на човека, може да сте били блокирани или лицето да е изтрило акаунта си.

Отговор 4:

Предполагам, че говорите за Facebook. Проверете списъка с приятели или потърсете страницата на приятеля си и кликнете върху него. Ако не се появи, сте били блокирани или те са изтрили акаунта си, който автоматично ви е защитил. (Деактивирането на тяхната страница не ви защитава.) Или, ако страницата им се появи, но индикаторът „Приятели“ не е маркиран, вие сте защитени.

В противен случай, ако те не отговарят на вашите контакти или не са готини към вас, може би сте били защитени в реалния живот.


Отговор 5:

Това е, когато те блокират и откриете, че са ви изтрили от списъка с приятели и след това тръгвате да ги търсите и изобщо не можете да ги намерите. Правиш си друг акаунт и ги изследваш, намираш ги и виждаш, че са онлайн, но са на твоята страница .. те не са в него.

По този начин знаете, че някой ви е блокирал и вероятно също е приятел.

Любов,

Анджела


Отговор 6:

„Данте Лозано поиска отговора ви на„ Как можете да разберете дали някой не ви е направил приятел? “

Отговорът не се е променил през последните 3 години. Отговорите, написани по-долу, са напълно точни. Знаете, защото те вече не се появяват във вашия списък с приятели! Ако изобщо не можете да намерите приятеля си, той или ви е блокирал, или е изключил целия си акаунт. Направете им услуга и зачитайте поверителността им.


Отговор 7:

Просто отидете до стената на FB страницата на този човек и вижте дали там пише „добавете приятел“. Ако ги потърсите и вече не можете да намерите този човек, тогава те не само са ви отменили, но и са ви блокирали да виждате нищо за тях.


Отговор 8:

Първо мислех, че вече никога не се чуваш с тях. Ако ви блокират във FB или други социални медии. Те никога не искат да бъдат около вас. Ако не се чуете с тях дълго време, със сигурност ще се спра на тази голяма следа. Просто ги оставям на мира. Ако не изпращат коледни картички или картички за рожден ден и винаги са правили това. Те вече не са в живота ви.


Отговор 9:

Наистина зависи от това колко приятели имате и дали наистина сте наблюдателни. Но отговорът е не. С начина, по който е настроен, ако някой деактивира акаунта си, изглежда по същия начин, както сте изхвърлени от цикъла от приятел или член на семейството. Един сигурен начин да разберете дали те са деактивирани или съм се сприятелил е, когато изпратят друга молба за приятелство, когато решат, че глупостите ви заслужават да бъдат чути. (Наистина няма никой, нали?) Нека измислим нов FB, ти и аз ще бъдем цукерберг и можем да отидем да плачем в банката всеки път, когато някой се сприятели.


Отговор 10:

Единственият начин да разберете това е да разгледате вашия списък с приятели и да видите кой липсва Facebook не изпраща никакви известия, казвайки така и така има Unfriended така и така


Отговор 11:

Просто проверете неговото / нейното следване, ако те следят вас, то ще се покаже.

Най-доброто нещо, което можете да направите, е да ги попитате директно дали ви отказват или не.

💛

- СаняРана